Sodelujte v Crossbar Challenge izzivu

Crossbar challenge je izziv, pri katerem 5 igralcev strelja proti prečki z roba kazenskega prostora. Zmagovalec izziva je tisti, ki v treh poskusih največkrat zadane prečko. Izziv organiziramo za vse slovenske klube, kjer se bodo udeleženci pomerili med seboj. Video posnetke izziva, si lahko ogledate spodaj.

Poleg tekmovanja znotraj kluba se bodo lahko sodelujoči primerjali tudi s ostalimi igralci iz sodelujočih klubov. Spodaj si lahko ogledate lestvico z rezultati vseh, ki so do sedaj sodelovali v našem izzivu. Lestvica se bo dopolnjevala po vsakem novem objavljenem posnetku izziva, zato vas vabimo, da jo redno spremljate.

Na izziv se lahko prijavite tudi sami. Spodaj smo vam priložili prijavnico, kjer se lahko prijavite na sodelovanje, ali pa nam pišite na naš elektronski naslov  [email protected]. Veselimo se sodelovanja z vami!

  REZULTATI

  Crossbar Challenge se je v novi epizodi preselil pod Kamniške Alpe: V našem izzivu so se pomerili nogometaši NK Anton Kamnik (VIDEO)

  Planetnogomet.si je v novi epizodi Crossbar Challenge obiskali Kamnik. Prvič so se v našem izzivu

  Prvič so se v Crossbar Challengu pomerile tudi ženske : V vseslovenskem izzivu so nastopile nogometašice ŽNK Radomlje Medex (VIDEO)

  Ekipa spletne strani Planetnogomet.si je tokrat obiskala Radomlje, kjer trenirajo tudi nogometašice ženskega prvoligaša ŽNK Radomlje

  Crossbar Challenge se je v novi epizodi preselil v 3. SNL : V vseslovenskem izzivu so se tokrat pomerili nogometaši ND Slovan (VIDEO)

  Ekipa spletne strani Planetnogomet.si je tokrat obiskala Kodeljevo, kjer domuje ND Slovan. Z igralci tretjeligašega

  Crossbar Challenge poteka tudi v nižjih ligah: Tokrat so se v izzivu pomerili nogometaši drugoligaškega kluba NK Brinje Grosuplje (VIDEO)

  Ekipa spletne strani Planetnogomet.si je tokrat obiskala zelenice drugoligaša iz Grosuplja. Z igralci NK Brinje

  Vseslovenski Crossbar Challenge se nadaljuje! Tokrat so se v izzivu pomerili nogometaši prvoligaša Brava (VIDEO)

  Ekipa spletne strani Planetnogomet.si je tokrat obiskala trening prvoligaškega kluba NK Bravo,  z Victorjem Gidadom,

  Začel se je vseslovenski Crossbar Challenge! Kot prvi so se v izzivu pomerili nogometaši prvoligaša iz Domžal (VIDEO)

  Misliš, da si lahko najboljši v državi? Preizkusi se tudi ti izzivu za stare in